Волонтери проекту ЄвроВело в Україні відновлюють свою роботу по плануванню та розвідці маршруту Україною.

Відтак , 8 травня група велосипедистів розпочинає чотириденну експедицію цього маршруту. Відрізок Радомишль (Житомирська обл) – Шепетівка (Хмельницька обл.).Відстань пролягатиме через місто Житомир, де 9 травня зберуться велолюбителі Житомира, які долучаться до планування прокладання маршруту вулицями Житомира та області. В той же день планується виїхати в напрямку міста Шепетівка, але чіткого графіку наразі немає , так як це розвідка, по ходу експедиції будуть вноситися корективи. Також результатом подальшого напрямку руху групи будуть визначатися результати рекомендацій велотуристів Житомирщини.

Детальніше...

На Київщині розроблено кінцеву ділянку маршруту EuroVelo

Українські велоактивісти розробили чергову ділянку Центрально-Європейського маршруту для мережі EuroVelo. Цього разу опрацьовано напрямок на захід від української столиці. В експедиції взяли участь ентузіасти з Києва та райцентру Радомишль Житомирської області.

Детальніше...

Перша українська експедиція по програмі Євровело пройшла успішно

Ініціативна група та місцеві волонтери обстежили приблизно половину маршруту: ділянку Шепетівка – Славута – Острог – Шумськ – Кременець – Почаїв – Підкамінь – Золочів – Красне – Глиняни – Львів. За 4 ходових дні пройдено близько 350 км по дорогах різної якості – від шикарної порожньої бетонки, що вела від закинутого військового містечка в Славуті до полігону, до жахливої бруківки часів імператора Франца-Йосифа, якої відтоді жодного разу не ремонтували.

Детальніше...

Експедиція розвідає маршрут віж Шепетівки до Львова і запрошує місцевих активістів до співпраці

2-5 серпня група велосипедних активістів з різних міст України проведе польову експедицію для розвідки ділянки майбутнього міжнародного туристичного маршруту “EuroVelo-4” у Хмельницькій, Рівненській, Тернопільській та Львівській областях загальною довжиною понад 300 кілометрів. Ініціатори проекту запрошують долучатися до заходу місцевих громадських активістів та органи місцевого самоврядування.

Детальніше...