Запущено український веб-сайт "EuroVelo"

6 червня 2013 року запущено український веб-сайт міжнародної велосипедної мережі "EuroVelo" за адресою EuroVelo.org.ua. Завдання сайту - висвітлювати діяльність з планування і втілення міжнародного велосипедного маршруту “EuroVelo-4” в Україні, а також інформувати іноземних туристів про красоти і принади подорожі на велосипеді до України. Цей маршрут розпочинається на атлантичному узбережжі Франції (місто Roscoff) і має закінчуватися в Києві, маючи загальну протяжність 4000 км. На своєму шляху з Франції до України маршрут проходить територіями Бельгії, Німеччини, Чехії і Польщі.

Цей сайт створений активістами Асоціації велосипедистів Києва на волонтерських засадах, за що Асоціація висловлює їм велику подяку! Редактор сайту та перекладач - Віктор Загреба, адміністратор та дизайнер - Дмитро Александров. 

Сайт наповнюється по ходу справи, тому просимо пробачення за відсутність інформації на деяких сторінках. Запрошуємо всіх зацікавлених осіб і організації долучатися до наповнення цього сайту. Будемо вдячні за ваші внески і раді вашій участі!